Affiliate geld verdienen met een website

U kunt affiliate marketing op verschillende manieren inzetten. Er zullen website zijn ingericht als affiliate webshop. Dit heeft het uiterlijk van een webshop. Het verschil is dus dat u niet zelf de producten verstuurd. U heeft dus geen voorraadbeheer.Met een affiliate webshop is het heel gemakkelijk om extra geld te verdienen online. Met affiliate marketing verdient u aan de promotie van de producten van anderen. Het is mogelijk om feeds in te laden en de producten binnen deze feeds te plaatsen op uw affiliate website. Koopt u een affiliate webshop, dan zal het niet noodzakelijk zijn om een script te laten bouwen door een PHP developer.

Qua layout ziet een affiliate webshop er hetzelfde als de PHP webshop. Het verschil is dat u niet zelf de producten verkoopt, maar dat u een tussenpersoon bent. Bij affiliate marketing ontvangt u een gedeelte van de prijs van het verkochte product. U kunt na verloop van tijd uw saldo laten overmaken naar uzelf.

Zou u specifieke producten graag aan andere personen aanraden? Dan is het mooi wanneer u daar ook nog aan kunt verdienen. Aanbieden van affiliate producten is ook op een eigen advertentie website een optie. Met een marktplaats CMS kunt u een dergelijke website snel opzetten. U kunt daarvoor XML feeds inlezen waarbinnen de affiliate producten worden opgenomen. De website PHP Webshop bevat een artikel over een script waarmee u een marktplaats gemakkelijk kunt opzetten.

Ook marktplaats websites lenen zich uitstekend voor het aanbieden van affiliate producten. Een marktplaats CMS kan worden ingezet om uw eigen advertentiewebsite in elkaar te zetten. Met een marktplaats CMS is er de mogelijkheid om affiliate feeds in te laden. Regelmatig moet een affiliate feed opnieuw ingeladen worden om de huidige aanbiedingen weer te geven. Tevens kunt u een startpagina website inzetten voor het aanbieden van producten op affiliatebasis.