Affiliate geld verdienen via een eigen website

U krijgt de volledige vrijheid voor het aanpassen van uw website. Ook kunt u vanuit de aanbieder goede ondersteuning bij het script aanvragen. U kunt een aantal websites van andere klanten bekijken, voordat u besluit het script te kopen.

Wilt u de kleuren van uw site aanpassen, dan is dat via de beheeromgeving makkelijk te doen. De aanbieder van het script reageert daarbij tevens snel op e-mail en telefoontjes. U kunt een aantal websites van andere klanten bekijken, voordat u besluit het script te kopen. Een PHP script kan er prima voor zorgen dat er constant een actueel aanbod wordt getoond op uw website. U kunt meer informatie over zo een script op de pagina Extra inkomen met een affiliate website vinden. Zo kunt u werken aan een extra inkomstenbron. Wilt u extra geld naast uw huidige baan verdienen, dan is dat met een eigen affiliate website te realiseren.

De kleuren van uw site kunt u makkelijk naar uw eigen smaak aanpassen. De aanbieder van het script reageert daarbij tevens snel op e-mail en telefoontjes. De ontwikkelaar heeft op de website ook een aantal voorbeelden van klanten geplaatst.