Affiliate inkomen via je eigen affiliate marketing internetwinkel

Een manier om uw eigen affiliate webshop te draaien is met behulp van een PHP script. Naast een affiliate PHP script zult u een domeinnaam moeten registreren en webhosting moeten afsluiten. Hieronder vindt u meer informatie over geld verdienen met een affiliate webwinkel.

Affiliate marketing leren is niet moeilijk, ook niet wanneer u geen ervaring met online marketing heeft. U kunt vrij veel informatie online vinden rondom affiliate marketing. U gebruikt affiliate links om naar de door u gepromote producten te verwijzen. Het is mogelijk om een online shop te beginnen waarmee affiliate producten gepromoot kunnen worden.

Over affiliate marketing is meer te lezen op de pagina affiliate marketing webshop. Schaft u er een PHP script voor aan, dan zal deze zijn voorzien van een beheerpaneel. De instellingen rondom uw webshop kunnen met de beheerschermen eenvoudig worden gewijzigd. U kunt het productaanbod automatisch actueel houden. Daarvoor kunt u productfeeds gebruiken.

Er kunnen tevens banners aan de site worden toegevoegd als u dat wilt. Banners kunnen op verschillende manieren aan de site worden toegevoegd. U kunt ervoor kiezen om de URL in te voeren en het plaatje up te loaden. Verder kunt u aangepaste code plaatsen als dat nodig is. Er zijn verschillende informatieve pagina’s aan de site toe te voegen zoals een pagina met de voorwaarden of een pagina over de werking van uw webwinkel.