Affiliate marketing met je eigen website

Online bijverdienen kan prima met de kracht van een online marketing webshop. U zult dan iedere dag een feed inladen waarin een up to date productaanbod is opgenomen. U zult iedere keer bij een sale een affiliate commissie ontvangen in uw account van een affiliatenetwerk.

U zult van verschillende adverteerders de zogeheten feeds dagelijks kunnen inladen. Het productaanbod op uw website blijft zo up-to-date. U hoeft een feed slechts eenmalig toe te voegen. Handmatig producten toevoegen is dus niet nodig.

Zou u graag via een PHP script uw eigen webwinkel willen beginnen? Dan raad ik u aan de pagina eens door te lezen. U zult in dat artikel ook weer een link vinden naar een betaalbaar script. Begin vandaag nog met het opbouwen van een passief inkomen met affiliate marketing.

Het script is voorzien van een beheeromgeving waarmee u eenvoudig de kleuren en uitstraling van uw website aanpast. Een wijziging zal direct op uw website worden doorgevoerd. Het opbouwen van een extra inkomen is relatief eenvoudig met behulp van een affiliate webwinkel script. Hierboven staat een link naar meer informatie over een affiliate webwinkel script.