Affiliate marketing via een eigen website

Geld verdienen zonder eigen product kan met affiliate marketing. U biedt met affiliate marketing producten aan van andere partijen. Per verkoop die via u wordt gerealiseerd, ontvangt u een affiliate vergoeding. De website affiliate webshop voorziet u van informatie rondom affiliate marketing. Bij de verschillende affiliate netwerken krijgt u toegang tot een groot aantal producten die gepromoot kunnen worden.

Producten kunnen automatisch worden toegevoegd aan uw affiliate site. Het script biedt de mogelijkheid om product feeds in te lezen. Door dagelijks de feeds in te lezen wordt het aanbod op uw website automatisch bijgewerkt. Het is dus niet noodzakelijk om handmatig artikelen binnen uw webwinkel toe te voegen.

Er zijn verschillende bannerruimtes waarbinnen een banner toegevoegd kan worden. Het script is uitgerust met een beheerpaneel waarmee dat een fluitje van een cent is. Tijdens het installeren maakt u het account voor het beheer aan. Met een script kunt u heel eenvoudig uw eigen affiliate webshop beginnen en onderhouden.