Affiliate marketing via je eigen website

Zou u zelf graag een affiliate marketing webwinkel maken? Dat is te realiseren via een PHP script. Er worden dan producten van derden aangeboden op uw affiliate marketing website. De producten op uw website zullen dan dagelijks via de XML feeds worden ingelezen.

Wilt u via een PHP script uw eigen affiliate marketing webshop starten? Op Affiliate marketing met uw website kunt u meer lezen over een dergelijk script. U kunt meer informatie vinden over een PHP script voor uw eigen webwinkel via dat artikel. XML feeds kunnen eenvoudig via het beheerpaneel van het script toegevoegd worden.

De XML feeds worden dagelijks ingeladen op uw website. Er zal hierdoor elke dag een actueel productaanbod op de website worden getoond. Bij ieder product wordt een zogeheten affiliate link geplaatst naar de website van de daadwerkelijke aanbieder.

U verdient een affiliate commissie elke keer dat een sale wordt gerealiseerd. Aanbieders en hun bijbehorende XML feeds kunt u via een zogeheten affiliate netwerk vinden. Een voorbeeld van zo een netwerk is Daisycon. Voor elke campagne verschilt de hoogte van de commissie, wat ook per affiliate netwerk na te zien is.