Begin een eigen webwinkel

Heeft u er wel oor naar om producten online te verkopen via een eigen webwinkel? Wanneer u een PHP script gebruikt, is het niet heel lastig om uw eigen webshop te runnen. Wilt u met een bestaand script aan de slag gaan? U vindt op online webshop maken veel informatie rondom het gebruik van een dergelijk webshop script. U kunt de links gebruiken om te navigeren naar de site van de aanbieder van het webwinkel script. Er worden een aantal bekende betaalproviders ondersteund in het PHP script. Meestal zal de betaalprovider een aantal betaalwijzen ondersteunen, waaronder betalen met iDEAL.

Het is mogelijk om de producten van uw PHP webshop in diverse rubrieken in te richten. Bij elke rubriek kan een overzicht van producten getoond worden. Het is tussen de producten door ook mogelijk om banners weer te geven. Door middel van affiliate marketing kunt u via banners wat bijverdienen naast de inkomsten die u uit de verkoop van uw eigen producten haalt.

Er kan verder een affiliate feed ingeladen worden. Er worden dan producten van derden getoond. Dit is een andere manier om extra inkomsten uit uw webshop te genereren.

De kleurstelling van uw website wijzigen is niet lastig. Ook voor deze actie is het niet nodig om verstand van de techniek te hebben. U krijgt diverse kleuren te zien waarbij u een kleur met de muis kunt selecteren en dit voor de verschillende onderdelen van uw website. Verder wijzigt u heel eenvoudig de positionering van het menu.