Begin een moderne startpagina website

Aan de hand van de tips in dit artikel is het gemakkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt met behulp van een startpagina script een dergelijke website bouwen. Voor niet veel geld kunt u al een startpagina script in uw bezit hebben. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan tevens prima inzetbaar voor linkbuilding. Er zijn diverse dochterpagina’s die doorgaans een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. U kunt in het artikel Het beginnen van je eigen startpagina website meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het aanmaken van de database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag bij het toevoegen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Een dochterpagina up-to-date maken kan behoorlijk simpel met behulp van het beheerpaneel. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U kunt met het startpaginascript gemakkelijk extra inkomen genereren. Geld verdienen is op verschillende manieren mogelijk met het script. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Voor een link kan op diverse wijzen worden betaald. Bovendien zijn banners op een simpele wijze te toevoegen op uw website. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is uiterst eenvoudig.