Begin je eigen portaalsite

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Middels een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een startpagina script is niet duur. Backlinks vormen een belangrijk deel van de startpagina website.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan tevens prima worden ingezet. De mogelijkheid om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. De pagina Startpagina website samenstellen info bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De installatie is in een handomdraai gedaan.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het aanmaken van een database bestaan. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u makkelijk uw startpagina website beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag men bovendien het subdomein zelf kiezen. Bovendien is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Met behulp van het beheergedeelte past men een dochterpagina enorm simpel aan. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt met het startpaginascript eenvoudig extra inkomen genereren. Met het script krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. Het verkopen van links is met het script eenvoudig te doen. Er kan op diverse wijzen worden betaald voor een link. Een andere optie is het aanmaken van banners aan uw website. Het toevoegen van een nieuwe banner is enorm simpel.