Begin uw eigen affiliate website

Wilt u online bijverdienen, dan is dat prima mogelijk met een affiliate marketing webwinkel. In dat geval laadt u dagelijks een feed in waarin een productaanbod van aanbieders staat opgenomen. U ontvangt een geldbedrag iedere keer wanneer er een product via uw website wordt verkocht.

Product feeds worden iedere dag door het script opnieuw ingelezen. Op deze wijze zal het aanbod op uw website altijd actueel zijn. Zodra een feed is toegevoegd, wordt deze dagelijks ingelezen. Zelf hoeft u dus geen producten toe te voegen. Deze worden via de feeds automatisch ingelezen.

Wilt u zelf met behulp van een PHP script een affiliate webwinkel beginnen? Dan zou u kunnen beginnen met het doornemen van Meer inkomen met affiliate marketing. In dat artikel leest u meer over de voordelen van het draaien van uw eigen affiliate webwinkel en vindt u een link naar een downloadbaar script. Wanneer u dat wilt, kunt u vandaag al beginnen met het opbouwen van een affiliate webwinkel.

Uw affiliate website kunt u via de beheeromgeving eenvoudig aanpassen. Een aanpassing die u via de beheeromgeving doet zal direct zichtbaar zijn op de website. U kunt het beheer van de website vanaf iedere plek op de aarde doen. Het script dat u kunt gebruiken kunt u vinden via de link in dit artikel.