Begin uw eigen webwinkel

Een internetwinkel geeft u de optie om eigen producten online aan te bieden. Het is handig om daarvoor een tool te gebruiken. U kunt dan uw internetwinkel met behulp van een beheerpaneel wijzigen. Producten aanmaken wordt door een beheerpaneel erg eenvoudig. De door u toegevoegde producten kunnen met behulp van de internetwinkel besteld worden.

Wordt er iets besteld, dan zult u een e-mail ontvangen. Aan de hand van deze e-mail kunnen de bestelde producten naar de klant worden verstuurd. Wilt u graag meer informatie over uw eigen internetwinkel beginnen, neem dan eens Een webshop starten door.

U kunt van alle producten ook verschillende variaties toevoegen in het systeem. Zoals u verschillende kleuren van een product kunt hebben. Van iedere variatie kan worden aangegeven hoeveel items daarvan binnen uw voorraad aanwezig zijn.

U vindt daar meer informatie over het gemak van een eigen internetwinkel. Wilt u de voltallige controle over uw eigen internetshop? Gebruik dan een PHP script voor het beheer. Elke wijziging die u met behulp van een beheergedeelte doorvoert, is direct zichtbaar binnen uw webshop. Van de producten die u aanbiedt, kunt u enorm makkelijk foto's aanmaken binnen uw webwinkel. Voor ieder product kunt u de categorie kiezen waar u het in wilt plaatsen. U kunt een nieuwe categorie gemakkelijk aanmaken binnen uw internetwinkel middels het beheerpaneel.