Beheer betaalbaar een eigen portaalwebsite

Heeft u geen eigen product dan zou u producten van anderen online kunnen verkopen. Men betaalt een vergoeding aan u op het moment dat u een product verkoopt. Dit wordt ook wel affiliate marketing genoemd. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig affiliate links en banners plaatsen op een startpagina website. U kunt op deze pagina meer hierover lezen.

Hoe u dat precies aanpakt, is online te lezen in diverse artikelen. Zo staat Startpaginascript stil bij het runnen van een eigen startpagina. Gemakkelijk een startpagina website samenstellen kan bijvoorbeeld met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script. Zo kan iemand zonder verstand van websites maken toch een eigen startpagina website beginnen. Omdat er vaak een afzonderlijk installatiescript meegeleverd wordt, is het aan de praat krijgen van uw startpagina website niet lastig.

Ziet u het opbouwen van een startpagina website rondom affiliate marketing wel zitten? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. In de beheeromgeving kunt u de prijs van een backlink instellen. De bezoeker heeft na het aanmelden van een nieuwe link direct de mogelijkheid om te betalen. De link wordt direct geplaatst na een succesvolle betaling. Van uw kant is er geen handmatige actie vereist.

Per onderwerp kunt u een dochterpagina aanmaken. Het is een goed idee om wat algemene informatie over het onderwerp te plaatsen op een startpagina. Eventuele affiliate links die u op een dochterpagina plaatst kunnen geld opleveren als men erop klikt en vervolgens iets aanschaft.

Voor het gebruik van het PHP script is geen enkele kennis van de techniek vereist. Men heeft ervoor gezorgd dat het zo gemakkelijk mogelijk is om met het PHP script te werken. U hoeft bijvoorbeeld geen mappen op de server aan te maken voor de subdomeinen.

De formulieren op uw website zijn zo opgezet dat de ingevoerde waarden op geldigheid worden gecontroleerd. Er worden technieken gebruikt om spam te herkennen en tegen te houden.