Beheer eenvoudig een uitgebreide portaal site

Is het opzetten van een linkwebsite iets dat u graag wilt? Ook u kunt dit met de juiste tools zonder al te veel technische kennis doen. Er is een PHP script waarmee het gemakkelijk kan. Zo een website kan vandaag nog in uw bezit zijn.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen voor de dochterpagina’s aan te maken op uw webhosting. Wanneer er een bezoeker komt, zorgt het script ervoor dat de juiste dochterpagina wordt getoond. U kunt een startpagina website heel gemakkelijk opzetten met een script dat er recent is ontwikkeld. Dit script is betaalbaar aan te schaffen via de link op Een nieuwe portaalwebsite bouwen. Het script is met de scripttaal PHP ontwikkeld. Deze taal wordt door het gros van de hostingproviders ondersteund.

Het is een goed idee om de in dit artikel vermelde link te volgen. Zelf een script maken is het andere alternatief. Daar gaat wel enige tijd overheen. Met een script kopen bespaart u tijd. U kunt zich direct concentreren op de daadwerkelijke content.

Fijn aan het script is dat dochterpagina’s aanmaken vrij gemakkelijk gaat. Het aanmaken van directories voor de verschillende dochterpagina’s is niet nodig. De centrale code van het script handelt iedere aanvraag af. De bijbehorende gegevens worden vervolgens vanuit de database ingelezen. U kunt met behulp van de beheeromgeving ook gemakkelijk wijzigingen aan de homepage aanbrengen. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan men het aantal gewenste kolommen kiezen. Rubrieken kunnen tijdens het bewerken van de startpagina worden gesleept tussen de kolommen.