Beheer gemakkelijk een eigen portaalwebsite

Een startpagina website kan met een daarvoor bedoeld PHP script worden gerealiseerd. Het is niet noodzakelijk om aparte folders aan te maken voor de subdomeinen van de dochterpagina’s. Alle pagina inhoud van alle pagina’s wordt opgeslagen in de database. Centrale code bekijkt welk deel van de website wordt opgevraagd en zorgt ervoor dat de juiste content naar de browser van de bezoeker wordt gestuurd.

Wilt u een startpagina website in het leven roepen die op de eerder genoemde manier in elkaar steekt? Gebruik de links op de pagina Een eigen portaalwebsite beheren om naar de website van de aanbieder te navigeren. U kunt op verschillende manieren de betaling verrichten. U ontvangt de link naar de downloadpagina ook per e-mail. Op een later tijdstip een nieuwe versie van het script downloaden is mogelijk.

Via de beheeromgeving zijn de belangrijkste instellingen eenvoudig aan te passen. De prijs van een nieuwe link kunt u daar bijvoorbeeld invoeren. De meta gegevens voor de zoekmachines kunnen daar ook eenvoudig worden ingesteld. U kunt in de beheeromgeving ook een scherm voor het beheer van gebruikers vinden. Betaalmethoden zijn er voor zowel Nederlandse als Belgische bezoekers. Is er door iemand een link geplaatst op uw website? U kunt dan per e-mail contact met de persoon opnemen om meer links te verkopen.