Beheer makkelijk een moderne portaalsite

Per dochterpagina kunt u meerdere rubrieken aanmaken. Elk deelthema van een dochterpagina kan een eigen rubriek krijgen. Per deelonderwerp kunnen meerdere backlinks worden geplaatst.

Een hogere positie in Google kan met behulp van backlinks worden behaald. De pagina hoe maak je een startpagina bevat meer informatie over een startpagina waarmee een startpagina website te bouwen is. Daarin is ook een backlink opgenomen naar een pagina met meer informatie over het script.

De kleuren zijn per startpagina instelbaar. Zelfs per categorie kunnen er andere kleuren worden ingesteld. Marketingtechnisch is dat uiterst interessant omdat u de aandacht naar een specifieke categorie kunt toetrekken. Aan de onderkant van elke startpagina ziet u de statistieken van deze startpagina. U kunt elke startpagina totaal wijden aan een specifiek thema. Er worden meerdere betaalgateways ondersteund. De betaalprovider Mollie kan bijvoorbeeld gebruikt worden.

U kunt ook affiliate marketing toepassen tussen de reguliere backlinks door. Dit werkt hetzelfde als een affiliate webshop maar dan in de vorm van een startpagina website. Binnen uw SEO strategie is het gebruiken maken van startpagina’s altijd een goede keuze.

Er is een overzicht van dochterpagina’s op de website. U kunt via dit overzicht snel naar een specifieke dochterpagina surfen. De backlinks op een startpagina hebben een specifiek onderwerp. Dit heeft tot gevolg dat de vermelde websites hoger in de zoekmachines worden weergegeven. Hierdoor zal uw website meer bezoekers krijgen en wordt er meer omzet met uw website gegenereerd.

U kunt uw website zo inrichten dat beheerders zich kunnen registreren voor het beheer van hun eigen startpagina. Daarbij kunnen de beheerders voor iedere rubriek de relevante informatie voor Google invoeren. Hiermee worden aan de rubriek gekoppelde keywords en een beschrijving bedoeld. Voor alle rubrieken kunnen specifieke kleuren ingesteld worden. De aandacht van de bezoeker kan zo naar een specifieke categorie toegetrokken worden.