Beheer Mijn Eigen Advertentie Website

Met de juiste tools wordt het een fluitje van een cent om een advertentie website te maken. Een marktplaats script hoeft niet behoorlijk prijzig te zijn. Een advertentie script wordt bovendien wel een Marktplaats CMS genoemd. CMS is de afkorting van de Engelse term “content management system”. Een content management systeem zorgt ervoor dat het beheer van de website vrij eenvoudig te doen is.

Het script bestaat uit een marktplaats website en een bijbehorende beheeromgeving. Het beheer doet u met behulp van een beheerpaneel die verder geïnstalleerd wordt. Na het installeren van het marktplaats script kunt u met het script daarnaast geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld een prijs rekenen voor een nieuwe registratie op uw advertentie website. Bij het toevoegen van een advertentie zijn er extra mogelijkheden waarvoor ook aparte prijzen ingesteld kunnen worden.

Een wijziging is via het beheerpaneel snel aangebracht. Een kleur aanpassen is een fluitje van een cent. U kunt in de beheergedeelte een kleur aanklikken en vervolgens opslaan. Het is vaak mogelijk om extra content pagina’s aan te maken met informatie.

Raadpleeg Mijn Eigen Advertentiesite Bouwen voor meer informatie over het marktplaats CMS. Een nieuw PHP script ontwikkelen is niet nodig. Dit betekent dat u ook geen PHP programmeur hoeft in te huren. Het laten ontwikkelen van een nieuw script zal een stuk duurder zijn. De aanschafkosten zijn vrij snel weer terugverdiend. Tevens is het daarbij niet echt een erg duur marktplaats script. Voor internetondernemers is het marktplaats script heel handig. Verstand van de techniek is nauwelijks nodig om het script te gebruiken. Tijdens de installatie wordt een groot aantal rubrieken al voor u klaargezet. Rubrieken die u niet nodig heeft, kunt u verwijderen. Zelf rubrieken aanmaken is logischerwijs daarbij een optie.