Beheer snel een uitgebreide portaalsite

Wanneer u zelf geen product heeft, kunt u de producten van anderen verkopen. Men betaalt een vergoeding aan u op het moment dat u een product verkoopt. Er zijn een aantal affiliate netwerken waar u zich eenvoudig kunt aansluiten. Een startpagina website kan daarvoor worden gebruikt. U kunt op deze pagina meer hierover lezen.

Hoe u dat precies aanpakt, is online te lezen in diverse artikelen. Zo is Startpagina script een erg informatief artikel. Gemakkelijk een startpagina website samenstellen kan bijvoorbeeld met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script. Een startpagina website beginnen wordt met zo een script ook mogelijk voor mensen zonder diepgaande kennis van de techniek. Omdat er vaak een afzonderlijk installatiescript meegeleverd wordt, is het aan de praat krijgen van uw startpagina website niet lastig.

Zou u graag een website rondom affiliate marketing opbouwen? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. De prijs die u daarvoor rekent kunt u via de beheeromgeving instellen. Er kan meteen online worden betaald voor een nieuwe link. De link wordt direct geplaatst na een succesvolle betaling. Van uw kant is er geen handmatige actie vereist.

Per onderwerp kunt u een dochterpagina aanmaken. Het is een goed idee om wat algemene informatie over het onderwerp te plaatsen op een startpagina. Het is raadzaam om niet alleen affiliate links te plaatsen, maar ook een aanzienlijk aantal links naar informatieve sites rondom het onderwerp.

Voor het gebruik van het PHP script is geen enkele kennis van de techniek vereist. Het is zo in elkaar gezet dat ook mensen zonder verstand van websites bouwen toch met het script kunnen werken. Subdomeinen werken direct zonder dat u daarvoor mappen hoeft aan te maken.

Het script zal gegevens die de bezoeker in de formulieren op uw site invoert, controleren op geldigheid. Spam wordt daarnaast zoveel mogelijk tegengehouden.