Beheer startpagina

Wellicht heeft u bij een bestaande startpagina website al eens een dochterpagina aangemeld. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Deze mogelijkheid is er ook voor u. Zelfs indien u nauwelijks technische kennis heeft. U kunt dit met een startpagina script doen. Via de pagina Aanmelden startpagina leest u daar meer over. Een startpagina script is doorgaans in PHP gebouwd. Een dergelijk script is niet heel duur. Het script bevat een beheerpaneel waarmee u startpagina’s aanmaakt.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen derden ook een startpagina aanmaken op uw website. De mogelijkheid voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Staat gebruikersregistratie aan dan kan de bezoeker via een formulier zich aanmelden. Een gebruiker kan met zijn eigen account heel makkelijk zijn startpagina’s beheren.

De optie tot het betaald toevoegen van een link is er ook. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Het aanmaken van een eigen startpagina is dan niet nodig. Men kan de link aan een gewone dochterpagina toevoegen. Maar ook aan de homepage. Hiervoor kan men afzonderlijk de prijs instellen. Een uitstekende keuze indien u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Het plaatsen van ander soort componenten op uw dochterpagina kan ook. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. Met een knop op uw startpagina kunt u bijvoorbeeld de aandacht trekken naar een bepaalde website. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. U kunt een subdomein aan iedere individuele startpagina koppelen. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Een startpagina script kunt u kopen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.