Beheer van uw startpagina

Het kan zijn dat u op de website van iemand anders al een startpagina heeft. En zit u nu na te denken om uw eigen startpagina website te beginnen. Deze mogelijkheid is mogelijk. Ook voor mensen zonder kennis van websites maken is dit mogelijk. Wat u nodig heeft is een PHP script dat u daarbij ondersteunt. Meer informatie is op te vragen via eigen startpagina maken. Een startpagina script is doorgaans in PHP gebouwd. Een startpagina script is in de regel betaalbaar. Er is een beheeromgeving waarmee u links aan de startpagina’s toevoegt.

U kunt de website zo instellen dat het zelf aanmaken van een startpagina voor bezoekers mogelijk is. Met een instelling in de beheeromgeving kunt u het registratieformulier openzetten. Via dat formulier maakt een bezoeker heel makkelijk een gebruikersaccount aan. Een gebruiker kan met zijn eigen account heel makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Tevens kan men een betaalde link toevoegen als men dat wil. De link wordt meteen na de betaling geplaatst. De noodzaak van een nieuwe startpagina maken is er dan niet meer. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. U kunt in het geval dat beheerder diverse tarieven hanteren hiervoor. Een nieuwe startpagina maken is dan niet meer nodig. U meldt dan slechts de link aan.

Tevens kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. Van diverse websites kunt u het nieuws inladen en in uw eigen layout tonen. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. U kunt een subdomein aan iedere individuele startpagina koppelen. Een specifieke startpagina is via dat subdomein te bezoeken. Via de eerder genoemde link kunt u aan een startpagina script komen.