Betaalbaar een nieuwe portaalwebsite samenstellen

Bent u op zoek naar nieuwe manieren om de ranking van websites te verhogen? Heeft u nog geen eigen startpagina website? Het is altijd goed om er één te hebben voor linkbuilding. De links kunnen naar onderwerp worden ingericht binnen de website. Naast reguliere links is ook het plaatsen van affiliate links mogelijk.

Men kan zich gemakkelijk op uw website registreren. Dit doet men met een aanmeldformulier. Als pagina beheerder kan men een eigen startpagina samenstellen. Het registratieformulier is ook gemakkelijk uit te schakelen. U maakt dan een besloten website. Meer erover is te lezen op Startpagina aanmaken.

Aan de startpagina’s kunt u meerdere rubrieken toevoegen. De linkjes worden binnen deze rubrieken toegevoegd. U kunt eigen HTML code aan de site toevoegen wanneer u dat zou willen. Op deze wijze heeft u een grote mate van vrijheid rondom het toevoegen van website content.

Alle dochterpagina’s krijgen een eigen subdomein toegewezen. Zo is het mogelijk om voor ieder thema een afzonderlijke startpagina aan te maken. De zoekmachines zullen daardoor een hogere score hangen aan de vermelde websites. Omdat de links op een pagina staan die over een overeenkomstig onderwerp gaan.

Geld verdienen wordt met behulp van een PHP script ook eenvoudig. U kunt heel makkelijk links verkopen met het PHP script. Uiteraard is het ook mogelijk om een aantal affiliate links te plaatsen tussen de gewone links. Bij affiliate marketing verwijst u naar producten van anderen en verdient u een commissie per sale. Affiliate marketing kan via een netwerk zoals Daisycon worden gedaan. De kosten kunnen op deze wijze weer terugverdiend worden.