Betaalbaar een uitgebreide portaal website oprichten

Zou u graag een eigen linkportaal opzetten? Met de juiste tools is er niet veel kennis van de techniek voor nodig. Het kan bijvoorbeeld met behulp van een webscript. Als u wilt kunt u er vandaag nog mee aan de slag.

De pagina Ontwikkel betaalbaar een moderne portaal website vertelt u graag meer over de mogelijkheden van zo een PHP script. U kunt gemakkelijk support aanvragen bij de ontwikkelaar van het script. Op de site van de ontwikkelaar vindt u de online handleiding. Ook biedt de ontwikkelaar aan het script de eerste keer gratis voor u te installeren als u het script heeft gekocht. Het is eventueel mogelijk de hosting direct met het script aan te schaffen.

Per individuele dochterpagina kunnen de meta keywords worden ingesteld. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Zo is het mogelijk om de links te plaatsen op een pagina die ook echt over hetzelfde onderwerp gaat. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

Omdat men zich op uw website kan registreren kan men vrij eenvoudig een eigen startpagina samenstellen. Er hoeven geen mappen op de server aangemaakt te worden. Een centraal stukje code handelt de bezoeken aan de diverse dochterpagina’s af. De bijbehorende gegevens worden vervolgens vanuit de database ingelezen. Het script is zo opgezet dat ook de voorpagina gemakkelijk is aan te passen via het beheerpaneel. De beheerder kan bij het maken van een nieuwe startpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina moet bestaan. Rubrieken kunnen tijdens het bewerken van de startpagina worden gesleept tussen de kolommen.

Mogelijk is uw plan om links op uw site te verkopen aan derden. Via het script wordt dat voor u een peulenschil. Een voorpagina link is vaak waardevoller, vandaar dat u via het beheerpaneel ook een hoger bedrag kunt instellen voor zo een link. Dit maakt het mogelijk om met het script een online inkomen op te bouwen. Links worden direct geplaatst na de betaling.