Bouw Een Eigen Advertentie Site

Een handig script om een advertentie website op te zetten is een zogeheten marktplaats script. Zo een script is vaak in PHP ontwikkeld. U heeft dan slechts wat basiskennis nodig om uw eigen marktplaats te beginnen. In feite wordt er een compleet werkende marktplaats site op uw webruimte geïnstalleerd.

Hoe komt u nu aan zo een script, vraagt u zich af. Een marktplaats CMS is te vinden via het artikel Mijn Eigen Advertentie Website. Een advertentiewebsite heeft u met het marktplaats script zo geïnstalleerd. U bespaart met een kant en klaar script veel tijd en geld. Het zelf bouwen zal namelijk toch wel wat tijd in beslag nemen. U bespaart geld omdat u een programmeur moet betalen als u het script door een programmeur laat bouwen. U zult geen PHP ontwikkelaar in hoeven huren. Een unieke website is nog altijd te maken met een kant en klaar advertentie script. De kleuren op uw advertentiewebsite past u gemakkelijk aan. Een wijziging in de categorieën is ook heel makkelijk aan te brengen. Zo past u de website eenvoudig aan zodat deze zich richt op een specifieke markt, als u dat wilt.

Extra geld is met het script op verschillende manieren te realiseren. Betaalde rubrieken kunnen bijvoorbeeld aan uw marktplaats website worden toegevoegd. Verder is het mogelijk om geld te vragen voor het vermelden van een website link. Het laatste is ook mogelijk met de vermelding van een telefoonnummer. Het advertentie script kan direct zien of de betaling probleemloos is verlopen. Na een gelukte betaling is de advertentie direct zichtbaar in de betaalde rubriek. Verder zal een eventuele toegevoegde website of telefoonnummer worden getoond na de betaling.