Bouw een eigen portaalsite

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan daarbij uitstekend inzetbaar voor linkbuilding. Het is doorgaans mogelijk om een link te toevoegen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt in het artikel hoe maak ik een startpagina meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. Het zal niet moeilijk zijn om het startpaginascript te installeren.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. De database tabellen zullen daarna toegevoegd worden door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen middels het registratieformulier aan te vragen. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag men ook het subdomein zelf kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Het aanpassen van een startpagina is behoorlijk makkelijk met het script. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U kunt met het startpaginascript gemakkelijk extra inkomen genereren. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Zo kunt u backlinks middels uw startpagina website verkopen. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners aan uw website. Het toevoegen van een Google Adsense blokje is zeer eenvoudig.