Bouw een nieuwe startpagina website

Daarnaast krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Zo zal de browser de correcte startpagina tonen aan de bezoeker. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor weinig geld vast aanschaffen. Met een paar makkelijke handelingen heeft u het script aan de praat. Het PHP inlogsysteem van de beheeromgeving is daarbij veilig in elkaar gezet.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpagina script. U kunt het zien als een stukje extra beveiliging. Een uitstekend beveiligd startpaginascript is noodzakelijk doordat men van buitenaf een gebruiker kan aanmaken. Zou u zo een tool wel in uw bezit willen hebben, dan wijs ik u graag op Startpagina script. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat ook betaalbaar is. Het PHP script maakt het u makkelijk om een eigen startpagina website samen te stellen. U kunt onbeperkt startpagina's aanmaken op uw eigen startpagina website. Op de website van de developer vindt u een handleiding.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpagina script. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw startpagina website kan doen. Dit is wel doorgslaggevend aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden.