Bouw een veilige PHP startpagina website

Het is veel eenvoudiger om een startpagina website te beginnen dan u in eerste instantie zal denken. Met behulp van een startpaginascript kunt u dat relatief simpel doen. U vindt in dit artikel informatie over zo een script. Deze pagina bevat tevens een link naar een andere informatieve pagina. Startpagina websites zijn opgebouwd uit een aantal dochterpagina’s. Een dochterpagina is doorgaans rondom een bepaald thema opgebouwd. Het is daarnaast in veel gevallen toegestaan om een algemene dochterpagina te bouwen. Een startpagina is gratis bij een groot aantal Nederlandse websites in elkaar te zetten.

Het is vrij simpel om een tool voor startpagina beheer te vinden. Op de pagina CMS beheer staat veel nuttige informatie. Dit is een artikel dat informatie bevat over een handig PHP script. Wilt u het meest recente nieuws tonen, dan is dat geen probleem. Het toevoegen van een widget aan een dochterpagina is uiterst gemakkelijk. Het script maakt het voor bezoekers verder makkelijk om een betaalde link aan te melden. Zo heeft u met het startpagina script de optie om inkomsten te generen. De prijzen daarvoor mag u zelf bepalen. Met behulp van verschillende betaalmethodes kan er worden betaald.

U kunt de meta gegevens per dochterpagina en categorie instellen. Er worden per startpagina wat statistieken bijgehouden. Het aantal links en de datum van de laatste verandering worden op een startpagina weergegeven. Wanneer u het script koopt, is het bouwen van een eigen script niet meer nodig. U kunt vanuit de aanbieder behoorlijk simpel support bij de installatie en het gebruik van het script krijgen.