Bouw een verzameling van je favoriete websites

Vaak heeft u belang bij een goede positie in de zoekresultaten van Google. Dat is al helemaal het geval wanneer uw website geld moet opleveren. Hyperlinks waarmee men naar uw website kan navigeren, zijn daarbij een factor. U kunt op bestaande websites uw link aanmelden, maar een eigen startpagina website beginnen is ook interessant.

U kunt daarbij ook backlinks aan andere bedrijven verkopen. Daarbij kunt u de backlinks aan al uw bestaande klanten aanbieden. Wilt u graag meer over deze mogelijkheid te weten komen, neem dan eens startpagina website door. U kunt zowel uzelf hiermee helpen als uw klanten.

De links op uw website kunt u via een afgeschermde beheeromgeving beheren. Het is zo te automatiseren dat een linkplaatsing automatisch verloopt. Er is een koppeling met een payment provider waarmee de klant heel gemakkelijk kan afrekenen. U mag met uw eigen website zelf bepalen welke prijs u vraagt voor plaatsing van een link. Er kan voor voorpagina links en reguliere links een verschil worden aangebracht in prijs. Het script kan door middel van een koppeling met een betaalprovider controleren of een betaling goed is gegaan. Nadat een betaling is gelukt zal het script de link direct plaatsen.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. Na het aanmaken van een dochterpagina, kunt u rubrieken toevoegen. U kunt voor alle rubrieken een naam invoeren die beschrijvend is voor de rubriek.