Bouw eenvoudig uw site

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Een dergelijke tool wordt bovendien wel een CMS pakket genoemd. Over dergelijke tools kunt u met behulp van het artikel Site beheren hulpmiddelen meer te weten komen. Het systeem kan direct na de koop worden geïnstalleerd.

Het systeem zal de installatieprocedure starten bij uw eerste bezoek aan de site net na de installatie. U stelt de website titel en de meta gegevens gedurende de installatie. U krijgt daarnaast de mogelijkheid om de inloggegevens voor het beheer te kiezen. U kunt met dit account inloggen op de beheeromgeving en beheerderstaken uitvoeren.

Misschien zou u graag testimonials van klanten aan uw website toevoegen. Het CMS systeem biedt functies om dat op gemakkelijke wijze te doen. Een afzonderlijk scherm is te raadplegen voor banner banner. Op verschillende gunstige plekken op uw website kunt u banners toevoegen die elkaar verder kunnen afwisselen.

Een demo vraagt u middels de website van de aanbieder aan. Met behulp van de demo omgeving kunt u zien of het CMS systeem iets voor u is. En besluiten of u het wilt kopen.