Bouw Uw Eigen Advertentiesite

Een eigen marktplaats beginnen gaat simpel indien u de beschikking over een advertentie script heeft. U krijgt dan de beschikking over een beheerpaneel voor wijzigingen. Een wijziging brengt u middels het beheeromgeving op simpele slimme aan. U kunt via het beheergedeelte simpel een betaalde categorie toevoegen. Ook een kleur is zo eenvoudig aan te passen.

Het installeren van het advertentie script is binnen een handomdraai gedaan. Een eigen marktplaats starten is zo uiterst eenvoudig. Hierop kunnen adverteerders hun spullen simpel te koop aanbieden. U kunt via de pagina meer over dit handige PHP script lezen. Met een paar makkelijke handelingen is het script gebruiksklaar gemaakt.

Bovendien bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Via een veilig inlogsysteem gemaakt in PHP logt u in op het beheerpaneel. Ingevoerde gegevens worden gecontroleerd op geldigheid. Zo geeft u hackers en dergelijke geen kans. Een bezoeker op uw website ziet steeds de laatst bekeken advertenties in een blokje. Een eerder bekeken object kan iemand zo weer bekijken. U kunt middels het beheergedeelte het aantal foto’s bij een advertentie instellen. Bovendien kunt u daar de kleuren en de diverse rubrieken zeer eenvoudig aanpassen. Met een aanmeldformulier is er simpel een nieuwe gebruiker aan te maken. Een nieuwe advertentie toevoegen is met een gebruikersaccount mogelijk.

Een bezoeker kan eenvoudig reageren op een advertentie. De adverteerder ontvangt het ingevulde bericht vervolgens per e-mail. Per e-mail kan men uiteindelijk tot een afspraak over de koop van het object komen. Het is mogelijk om per pagina de meta keywords en description in te stellen. Dit heeft een goede positie in Google tot gevolg. Op deze manier worden de zoekwoorden gekoppeld aan uw website bij Google.