CMS software pluspunten

Producten en diensten kunt u makkelijk verkopen met behulp van uw zakelijke website. Het hele proces inclusief de betaling kan online verlopen op het moment dat u dat wilt. Digitale producten kunnen direct worden gedownload nadat er is betaald. Er is geen handmatige actie van uw kant vereist. De bestelling wordt bevestigd met een automatisch e-mail naar de koper. U kunt middels het beheeromgeving de statische teksten binnen deze e-mail aanpassen. Dit geldt bovendien voor veel andere teksten en meldingen op uw website en in e-mails. Voordat u het CMS pakket koopt is er de optie om een demo omgeving te bekijken.

Voor het maken van een eigen website is het verstandig een beheertool te gebruiken. Men duidt zo een tool aan met de term content management systeem. Meer over een goede website beheer tool vindt u op CMS systeem leren. Het systeem kan direct na de koop worden geïnstalleerd.

U hoeft niets van HTML te weten om met een CMS systeem aan de slag te kunnen. Het is niet ingewikkeld om een nieuwe pagina op uw website aan te maken. Er is daarbij geen verstand van de techniek nodig voor het veranderen van een pagina. De inloggegevens voor het beheer kiest u tijdens de installatie van het content management systeem. Indien een verandering is opgeslagen, is deze direct op de website te zien.

Wilt u aanbevelingen van klanten op uw website tonen? Dit is eenvoudig te realiseren met behulp van het CMS systeem. Het CMS systeem biedt faciliteiten voor het verkopen van digitale producten. Daarbij kan de betaling via uw website verlopen. Digitale producten zijn nadat de betaling is gelukt, meteen te downloaden. Van de e-mail die de koper ontvangt na het kopen van een product of dienst, verandert u via de beheerpaneel gemakkelijk de titel en de tekst.