Een advertentie website bouwen

Er kan voor het bouwen van een advertentie website gebruik worden gemaakt van de programmeertaal PHP. Er is bij voldoende PHP kennis prima een advertentie script te bouwen. Een andere opties is het aanschaffen van een kant en klaar marktplaats CMS script.

Het zal niet heel lastig zijn om uw eigen advertentie website te beheren. Een onderdeel van het script is het beheerpaneel, waarvoor u niets van de techniek hoeft te weten. Zo is de kleurstelling aan te passen. Ook kunt u tussen de advertenties in het overzicht hier en daar een banner tonen als u dat wilt.

Kunt u iets hebben aan een kant en klaar script? De pagina marktplaats script kopen kan u verder helpen. Door de links te volgen, kunt u bij de website van de aanbieder van het script komen. Wanneer u het script koopt dient u direct online te betalen. De bestanden downloaden kan meteen zodra u heeft betaald. Ook zult u per e-mail een bericht ontvangen met daarin de link. Mocht het nodig zijn om het script ooit opnieuw te downloaden, dan kunt u de link in de e-mail gebruiken.

Tijdens het installeren vult u in het eerste scherm de titel en de meta gegevens in. In het tweede scherm kunt u de databasegegevens invullen. Het derde scherm kan worden gebruikt om een beheerdersaccount aan te maken. Daarbij mag u zelf kiezen welke gebruikersnaam en welk wachtwoord u wilt gebruiken.