Een eigen advertentie site maken

U kunt met een beheerscript heel eenvoudig een website inrichten en beheren. Met een dergelijk script bouwt u bijvoorbeeld in een handomdraai uw eigen advertentie website. Een onderdeel van dit PHP script is het control panel. Zo kunt u de kleurstelling volledig aanpassen. De pagina eigen marktplaats beginnen voorziet u van informatie over een marktplaats PHP script. Het kopiëren van de bestanden naar de server is erg eenvoudig middels FTP. Het script zal automatisch de installatie starten bij uw eerste website bezoek. U kunt tijdens de installatie de belangrijkste gegevens van de site doorgeven. Denk aan een titel en de gegevens voor Google.

Een groot pluspunt van het marktplaats PHP script is dat het gebruik van HTML of CSS codes niet nodig is. Voor het aanpassen van content wordt vaak van een WYSIWYG editor gebruikgemaakt. Zo is het niet nodig om iets van opmaakcodes of programmeren te weten om toch een professionele website te bouwen. Via uw site is het ook mogelijk om een groot scala aan producten van anderen te verkopen. U hoeft daarvoor slechts een zogeheten affiliate feed in te laden. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

Het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem vereist geen enkele technische kennis. Aanpassingen zijn via het beheerpaneel uiterst eenvoudig door te voeren. Elk beheerscherm gaat over een afgebakend gedeelte van uw website. Van ieder scherm weet u na enige tijd welk onderdeel daarmee kan worden aangepast.