Een eigen advertentie website bouwen

Online geld verdienen kan met een advertentie website. U kunt bijvoorbeeld banners bovenaan de website plaatsen. Daarnaast is het aanmaken van betaalde rubrieken een optie. Adverteerders kunnen tegen een klein bedrag een topadvertentie aanmaken. Met een topadvertentie kan iemand de mogelijkheid kopen om voor een paar dagen bovenaan het advertentie overzicht te staan met de advertentie.

Heel moeilijk is het niet om een eigen advertentie website te beheren. Het script bevat een beheergedeelte waarmee het aanpassen van uw website heel eenvoudig is. De kleuren van uw website kunnen bijvoorbeeld worden gewijzigd. U kunt daarnaast op diverse plekken banners toevoegen aan uw advertentie website.

Is het kopen van zo een script een interessante mogelijkheid voor u? U zou iets aan de pagina Eigen advertentiesite maken kunnen hebben. Door de links te volgen, kunt u bij de website van de aanbieder van het script komen. De betaling dient online te worden gedaan. U kunt de bestanden downloaden direct na de betaling. Verder zal er een e-mail worden verzonden naar u waarin de download link is opgenomen. Mocht het nodig zijn om het script ooit opnieuw te downloaden, dan kunt u de link in de e-mail gebruiken.

Gedurende het installatieproces kunt u de titel en de gegevens voor de zoekmachines invoeren in het eerste scherm. Het tweede scherm geeft u de mogelijkheid om de gegevens voor de database connectie in te voeren. In het 3e scherm mag u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen.