Een Eigen Markplaats Beheren

Een eigen marktplaats starten gaat eenvoudig indien u de beschikking over een advertentie script heeft. U krijgt dan de beschikking over een beheergedeelte voor wijzigingen. Een verandering brengt u middels het beheerpaneel op makkelijke wijze aan. Met behulp van de speciale beheerpaneel kunt u bijvoorbeeld een betaalde rubriek aan de website toevoegen. Op dezelfde wijze wijzigt u een kleur op uw website.

Binnen een mum van tijd is de installatie van het marktplaats script voltooid. Een eigen marktplaats beginnen is zo behoorlijk eenvoudig. Op uw marktplaats kunnen adverteerders hun objecten te koop zetten. De website advertentie website maken staat boordevol informatie over een dergelijk script. De installatie bestaat uit een aantal makkelijke handelingen.

We vertellen bovendien graag in dit artikel wat meer over dit handige advertentie script. Met behulp van een PHP inlogsysteem is de beheerpaneel te bereiken. Het CMS systeem valideert de gegevens die door de bezoeker worden ingevuld. Hackers worden zo buiten de deur gehouden. De bezoeker kan de laatst bezochte advertenties in een overzicht zien. Op deze slimme kan men een eerder bezochte advertentie opnieuw bekijken. Middels de beheerpaneel kunt u het maximum aantal foto’s per advertentie eenvoudig instellen. U brengt op eenvoudige verstandige een wijziging aan op uw website. Met een aanmeldformulier is er makkelijk een nieuwe gebruiker aan te maken. Een gebruikersaccount maakt het mogelijk om een nieuwe advertentie aan te maken.

Ziet de bezoeker een object dat hij graag zou hebben, dan kan hij een reactieformulier invullen dat bij de advertentie wordt getoond. Na het versturen van het formulier ontvangt de adverteerder een e-mail met de ingevulde gegevens. Per e-mail kan men uiteindelijk tot een afspraak over de koop van het object komen. De optie om per pagina de meta gegevens in te stellen is tevens aanwezig. U kunt daarmee een betere positie in Google krijgen. Google legt zelf een link tussen uw site en de juiste zoekwoorden.