Een eigen startpagina site oprichten

Het is vrij eenvoudig om een startpagina website in te zetten voor affiliate marketing. Zo een website is een grote verzameling van backlinks. Dergelijke links dragen bij aan het vergroten van de vindbaarheid van de op de dochterpagina’s vermelde websites. De websites zullen in potentie meer bezoekers aantrekken. Een enkele startpagina op de website gaat vaak over een enkel onderwerp. In de regel kunt u aan elke dochterpagina zoekwoorden koppelen. Op een startpagina kunt u gebruik maken van rubrieken om de links naar deelthema te groeperen.

Raadpleeg Eigen Startpagina Maken voor meer informatie over zulke websites. Voor affiliate marketing zijn startpagina websites zeer goed te gebruiken. Een affiliate website bouwen is zo heel gemakkelijk te doen. Het naar uw eigen wens aanpassen van uw website is prima te doen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een stuk meer informatie op uw website te plaatsen. Naast het toevoegen van commerciële backlinks is het mogelijk om links naar informatieve websites toe te voegen.

Het zal niet moeilijk zijn om linkbuilding diensten aan te bieden. Bestaande scripts zullen het u daarbij eenvoudig maken. Via een betaalkoppeling kan de betaling direct online plaatsvinden. Welk bedrag u voor linkplaatsing vraagt, kunt u helemaal zelf bepalen. Men kan het formulier waarmee men een link kan aanmelden, vanuit elke individuele dochterpagina gemakkelijk opvragen.

Affiliate banners op uw website kunnen worden geroteerd. U kunt instellen welke banners op welke plek getoond mogen worden. Wilt u eigen banners toevoegen, dan is dat geen enkel probleem. Een Google Adsense blokje toevoegen zal ook geen enkel probleem zijn. Het is ook mogelijk om een nieuwsfeed op uw verschillende dochterpagina’s te plaatsen.

U hoeft niets van websites maken te weten om gebruik te kunnen maken van het PHP script. Het script is zo opgezet dat er geen technische kennis nodig is voor het doorvoeren van aanpassingen aan de website. Ook voor de subdomeinen hoeven geen aparte folders aangemaakt te worden.

Als u dat wilt dan kunt u het systeem zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen aanmaken. Aanmelding verloopt via een registratieformulier op uw startpagina website. Het script is voorzien van een PHP inlogsysteem waarmee men kan inloggen. Wanneer de aanmelding probleemloos is verlopen, kan de beheerder inloggen en een eigen startpagina maken.