Een eigen startpagina website bouwen

Tevens krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina gemakkelijk worden opgevraagd. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een startpagina script is niet duur. Het startpaginascript is simpel op uw webhosting pakket te installeren. Het startpaginascript is daarbij van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

In feite is een startpagina script een tool waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het betreft een programma die u op uw webruimte plaatst. Van ieder bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangeroepen. De PHP code zorgt ervoor dat de juiste content naar de browser van de bezoeker wordt teruggezonden. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. Verder u kunt een eigen startpagina website beginnen. Wilt u meer weten, dan verwijs ik u graag naar Je moderne startpagina website samenstellen. Op een startpagina website bevinden zich een aantal dochterpagina’s, vaak met een eigen thema. Men kan op een dochterpagina weer rubrieken maken die over deelonderwerpen gaan.

Het startpagina script is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. U kunt het bekijken als een stukje extra beveiliging. Daar men eenvoudig een gebruikersaccount kan creëren, is genoeg beveiliging doorslaggevend voor uw startpagina website.