Een mobielvriendelijke advertentie site maken

Zou u graag een eigen advertentiewebsite oprichten, waarop het eenvoudig adverteren is? Er is een PHP script speciaal met het doel om u daarbij te ondersteunen. Een account kan eenvoudig worden aangemaakt met behulp van een op de website aanwezig formulier. Met dit account kunnen zij advertenties plaatsen en eventueel op een later tijdstip wijzigen. Een advertentie kan na de verkoop van de spullen heel eenvoudig weer van de website afgehaald worden.

De website is makkelijk vanuit huis te onderhouden. Een advertentie website is zelfs naast een vaste baan te beginnen. Begint de website serieuze inkomsten op te leveren, dan kunt u besluiten om u er fulltime mee bezig te gaan houden. Zo is het mogelijk om met een kleine website te starten. Deze kan uitgroeien tot een winstgevende marktplaats website. Zoals reeds geschreven is het niet nodig om zelf te programmeren. Zoekt u een handig PHP script waarmee dit te bouwen is? Over zo een script leest u meer op Wilt u een eigen advertentiesite runnen?. De indeling van uw site kunt u via dit script gemakkelijk naar eigen inzicht veranderen. De uitstraling kan worden aangepast zonder dat er van uw kant kennis van de techniek nodig is.

De rubriek die het beste past kan bij het plaatsen van een advertentie worden gekozen. De naam van een categorie geeft aan wat voor soort spullen binnen die rubriek te koop aangeboden worden. De meta gegevens van elke rubriek kunnen worden ingevuld in het beheerpaneel. De zoekmachines zal de diverse rubrieken beter zullen vinden hierdoor. Een adverteerder kan eenvoudig een of meer advertenties op uw website plaatsen. Via een formulier op uw website kan een eigen account aangemeld worden, waarmee de adverteerder de advertenties kan plaatsen.