Een mobielvriendelijke advertentie website maken

Het beginnen van een eigen marktplaats is vandaag de dag vrij eenvoudig. Bij iedere advertentie is een reactieformulier gemakkelijk tevoorschijn te halen. Een dergelijk script maakt het beginnen van een eigen advertentiewebsite zeer eenvoudig. Er is een handig PHP script op de markt om u bij het bouwen van een eigen marktplaats te ondersteunen.

U kunt rubrieken aanmaken en adverteerders voor plaatsing in de betreffende rubriek laten betalen. Denk aan commerciële rubrieken. Bedrijven hebben geld over voor het plaatsen van advertenties op een goede marktplaats website. U kunt tevens verdienen aan de zogeheten topadvertenties op uw marktplaats website. Voor een bepaalde periode staan adverteerders dan bovenaan het overzicht. Op Wilt u een eigen advertentiesite runnen? staat een link waar een script met deze functionaliteiten te vinden is.

Als u dat wilt dan kunt u het script na een instelbaar aantal dagen een e-mail laten sturen naar de adverteerder, waarin wordt aangeboden om een advertentie weer bovenaan te plaatsen. Zo houdt u de adverteerders actief op uw website. Men heeft het script zo gemaakt dat er zelfs een marktplaats mee te beginnen is door iemand die geen verstand heeft van de techniek. Natuurlijk kunt u ook zelf een script ontwikkelen. Maar dat kost veel tijd. Daarom is het in het artikel genoemde script het beste alternatief voor een eigen marktplaats beginnen.