Een moderne advertentie site runnen

Met een eigen advertentie website is het niet heel lastig om extra geld te verdienen. U kunt bijvoorbeeld banners bovenaan de website plaatsen. En u kunt betaalde categorieën aan de advertentie website toevoegen. Het aanmaken van een topadvertentie is voor adverteerders ook mogelijk. Topadvertenties staan bovenaan het overzicht van advertenties voor een aantal dagen.

Het beheren van een eigen marktplaats website is niet heel erg lastig. Veel kennis van de techniek is er voor het beheer van uw advertentie website via het beheerpaneel niet nodig. Zo is de kleurstelling aan te passen. Ook kunt u tussen de advertenties in het overzicht hier en daar een banner tonen als u dat wilt.

Staat u er voor open om zo een script te kopen? De pagina Een professionele advertentiesite maken kan u verder helpen. Als u de links volgt, komt u op de website van de aanbieder van het PHP script. Daar kunt u meteen online betalen voor het script. Wanneer u heeft betaalt, kunt u meteen de benodigde bestanden downloaden. Ook zult u per e-mail een bericht ontvangen met daarin de link. Via de link in de e-mail is het mogelijk om later opnieuw de bestanden te downloaden.

U kunt zo ook gemakkelijk een nieuwere versie downloaden. Als de bestanden uitgepakt zijn, plaatst u ze op uw webhosting pakket. Houd er rekening mee dat er ook een database gebruikt zal moeten worden. Daar komt ook het aanmaken van een speciale databasegebruiker bij kijken.