Een moderne portaalsite oprichten

Het is niet ingewikkeld om een startpagina website in elkaar te zetten. Het is vrij eenvoudig te doen met een behulp van een handig startpagina script. Meer informatie is via een link die hieronder genoemd staat vinden. Op een startpagina website krijgen dochterpagina’s een eigen subdomein. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen te maken voor de subdomeinen.

Staat bij u het in elkaar zetten van een startpagina website op de agenda? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Het script wordt met handleiding geleverd. Voor vragen kunt u verder bij de ontwikkelaar van het PHP script terecht. Als u dat wilt, kunt u direct met het script hosting afnemen. Kijk snel op de in dit artikel genoemde website voor meer informatie. U hoeft op uw webhosting pakket geen folders aan te maken voor de dochterpagina’s van uw startpagina website. Het tonen van de juiste dochterpagina is na het installeren van het script geen enkel probleem.U houdt de folderstructuur op uw webhosting pakket zo overzichtelijk met het script. Er is momenteel een goed script verkrijgbaar voor het maken van een eigen linkportaal. Dit script is betaalbaar aan te schaffen via de link op Handleidingen. Er is bij de ontwikkeling van de programmeertaal PHP gebruikgemaakt. Deze taal wordt door het gros van de hostingproviders ondersteund.

Plaats eerst de bestanden op het webhostingpakket. Tijdens uw eerste bezoek aan de nieuwe website wordt de installatie gestart. De belangrijkste gegevens voor uw site geeft u tijdens de installatie op. U vult verder de gegevens van de database connectie in. Het script zal de content van uw startpagina website in deze database opslaan.

Het is mogelijk om links aan derden te verkopen. Met het PHP script is dat niet moeilijk. U kunt voor een link vanuit de voorpagina van uw website een hogere prijs vragen. Een online inkomen opbouwen is via het script redelijk eenvoudig te doen. Een link wordt automatisch geplaatst als de aanmelder heeft betaald.