Een moderne portaalsite runnen

Per dochterpagina kunt u meerdere rubrieken aanmaken. U kunt elke categorie op iedere dochterpagina aan een bepaald onderwerp wijden. Er kunnen binnen elke categorie diverse backlinks geplaatst worden.

Het artikel hoe maak je een startpagina bevat informatie over linkbuilding. In dat artikel vindt u een link naar de pagina waar u een PHP script kunt aanschaffen. Een beheerder van een nieuwe startpagina kan zich gemakkelijk registreren via een formulier aan de voorkant van de website.

U kunt links verkopen aan uw bezoekers. Voor een backlink op een voorpagina kunt u een ander bedrag vragen dan voor een link op een gewone startpagina.

Het script ondersteunt daarbij verschillende betaalproviders. U kunt gebruik maken van Mollie.

Binnen een globaal overzicht worden alle startpagina’s weergegeven. U kunt via dit overzicht snel naar een specifieke dochterpagina surfen. De backlinks op een startpagina hebben een specifiek onderwerp. De backlinks helpen de positie in de zoekmachines van de vermelde websites omhoog. Hierdoor zal uw website meer bezoekers krijgen en wordt er meer omzet met uw website gegenereerd.

Er is een overzicht van dochterpagina’s op de website. De bezoeker kan met behulp van dit overzicht snel naar een bepaalde dochterpagina gaan. De links gaan alleen over een bepaald onderwerp. De positie van websites in de zoekmachines wordt daardoor hoger. U krijgt daardoor meer bezoekers en aldus meer omzet met uw website.