Een mooie startpagina bouwen

Is een startpagina website hebben iets dat u interessant vindt? Ook voor u is dat mogelijk. Daarvoor heeft u een startpagina script nodig. De installatie van het script op uw webruimte hoeft niet lastig te zijn. Het is desondanks niet lastig om zelf het script te installeren. Een handleiding is vaak te downloaden.

Kleuren en dergelijke zijn prima aan te passen door u als beheerder. Het startpagina script is zo in te stellen dat nieuwe gebruikers zich via de site kunnen aanmelden. Deze mogelijkheid krijgen gebruikers zodra ze een eigen account hebben. De beheerders kunnen heel gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in de kleuren en de stijl van de individuele startpagina’s. Op de pagina Hoe maak je een startpagina? vindt u meer informatie over het script. Gebruik de link op die pagina om het startpaginascript te kopen. Het gaat om een script dat gemakkelijk is in het gebruik.

Voor de installatie kunt u gebruikmaken van een meegeleverd installatiescript. U uploadt de bestanden naar uw webruimte en u start het installatie script. Het aanmaken van een beheerdersaccount is bijvoorbeeld iets dat het installatieprogramma voor u doet. Bij een nieuwe startpagina kan men een subdomein kiezen. Bezoekt men dat specifieke subdomein, dan komt de startpagina tevoorschijn. Aan alle startpagina’s is een uniek subdomein gekoppeld.