Een mooie startpagina op touw zetten

Het zogeheten startpagina script is een bijzonder type CMS programma. Dit CMS programma is puur bedoeld voor het maken van uw eigen startpagina website. Meer erover kunt u vinden op de website Uw eigen startpagina samenstellen. Voornamelijk bestaat zo een website uit dochterpagina’s. Deze dochterpagina’s omvatten doorgaans een enkel thema. Op een dochterpagina staan links vermeld.

U kunt uw startpagina website zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen beginnen. De optie voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Heeft u het open gezet, dan kan een bezoeker middels een registratieformulier zijn eigen gebruikersaccount aanmaken. Met een eigen account kan vervolgens worden ingelogd en kunnen startpagina’s worden beheerd.

De optie tot het betaald toevoegen van een link is er ook. Men betaalt middels uw website en de link wordt direct geplaatst. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. Er kunnen diverse prijzen hiervoor worden ingesteld. Wilt u geen startpagina aanmaken, maar slechts een link toevoegen dan is dit een prima keuze.

Naast links kunt u allerlei andere dingen op uw startpagina plaatsen. Daarbij kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. Bovendien kunt u makkelijk de kleuren van iedere individuele startpagina wijzigen. Zo voegt u op verschillende manieren weer extra waarde toe aan uw startpagina. U kunt de verschillende dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Middels dit subdomein kan een bezoeker snel navigeren naar een specifieke dochterpagina. Een startpagina script kunt u aanschaffen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.