Een nieuwe portaalsite bouwen

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Een bezoeker kan met behulp van het eigen subdomein van een startpagina simpel naar de betreffende startpagina navigeren. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker zal de inhoud van de corresponderende dochterpagina zien. Koopt u een kant en klaar startpagina script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een startpagina script is niet duur. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Het startpaginascript is tevens van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpagina script. Dit is belangrijk om het systeem tegen slechte bedoelingen te beschermen. Een uitstekend beveiligd startpaginascript is noodzakelijk doordat men van buitenaf een gebruiker kan registreren. U kunt de pagina Het realiseren van uw nieuwe startpagina website doorlezen wanneer u wel oor naar zo een soort script heeft. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat bovendien betaalbaar is. Het samenstellen van uw eigen startpagina website is met behulp van het script in een zucht en een scheet gedaan. U kunt onbeperkt dochterpagina’s aanmaken op uw eigen startpagina website. Het startpagina script is prima gedocumenteerd.

Het startpagina script is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw startpagina website kan doen. Een uitstekend beveiligd startpaginascript is noodzakelijk daar de bezoeker een account kan aanmaken.