Een nieuwe portaalwebsite samenstellen

Affiliate inkomsten kunnen ervoor zorgen dat u meer geld overhoudt. Affiliate marketing houdt in dat u een vergoeding ontvangt wanneer men besluit een product van een adverteerder aan te schaffen, waarbij uw website het verkoopkanaal was. Zijn er bepaalde producten die u toch al graag aan anderen aanraadt? Dan is het mooi wanneer u daar ook nog aan kunt verdienen. U kunt zich met uw eigen website aanmelden bij affiliate netwerken zoals Tradetracker. Deze website kan op verschillende wijzen zijn opgebouwd.

Wanneer online marketing is iets waar u zich mee bezighoudt, dan kan een startpagina website wellicht nuttig voor u zijn. Zo een website bestaat voornamelijk uit verwijzingen naar andere sites. De websites waarnaar verwezen wordt, krijgen door al die backlinks een hogere vindbaarheid. U plaatst de links in rubrieken die u op een dochterpagina kunt aanmaken. Wilt u op deze manier een affiliate website bouwen? Over een PHP script waarmee dat eenvoudig te doen is, leest u meer op Professioneel een nieuwe portaalsite beheren. U kunt zo een script op een eenvoudige manier via het internet aanschaffen. Als de betaling succesvol is verlopen, kunt u het script meteen downloaden. Een groot deel van de programmeerwerkzaamheden valt voor u weg. Het script is voorzien van een complete beheeromgeving.

Een startpagina website is uitermate geschikt voor linkbuilding activiteiten. Een pluspunt van zulke sites is dat links per categorie kunnen worden ingedeeld. Per startpagina kunnen de belangrijkste zoektermen worden ingevoerd. Hierdoor hoeft u zelf niet meer te programmeren.