Een nieuwe startpagina online zetten

Waarschijnlijk heeft u diverse startpagina’s aangemaakt op de websites van derden. En zit u nu na te denken om uw eigen startpagina website te beginnen. Deze optie is er daarnaast voor u. Daarnaast wanneer u helemaal niets weet over websites maken. U kunt dit met een startpagina script doen. Daar is meer over te lezen in het artikel Startpaginascrtipt. Wat u nodig heeft is een startpagina script. Een startpagina script is in de regel betaalbaar. Via een beheeromgeving maakt u simpelweg een startpagina aan.

U kunt gebruikersregistratie open zetten, zodat derden een dochterpagina aan kunnen maken. Dat doet u erg eenvoudig met een simpele instelling. Heeft u het open gezet, dan kan een bezoeker via een registratieformulier zijn eigen gebruikersaccount aanmaken. Een gebruiker kan met zijn eigen account enorm makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Veel mensen zeggen dat sites met alleen links minder waarde hebben gekregen in de ogen van de zoekmachines. Linkpagina’s zijn nog altijd goed inzetbaar. U kunt teksten op de startpagina’s plaatsen waardoor de waarde hoger ligt dan bij alleen een linkpagina. Op deze manier kunt u startpagina’s nog altijd inzetten voor SEO.

Ook kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Het is bijvoorbeeld mogelijkerwijs om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. Van diverse websites kunt u het nieuws inladen en in uw eigen layout tonen. Zo voegt u op diverse wijzen weer extra waarde toe aan uw startpagina. Iedere dochterpagina kan worden gekoppeld aan een eigen subdomein. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Middels de eerder genoemde link kunt u aan een startpagina script komen.