Een nieuwe startpagina site oprichten

Het beginnen van een linkportaal is niet ingewikkeld. De juiste middelen tot uw beschikking hebben is daarbij wel belangrijk. Het is raadzaam om gebruik te maken van een PHP script voor het bouwen van uw startpagina website. De benodigde functionaliteiten zijn al onderdeel van een bestaand script.

Soms zal een startpagina website rond affiliate marketing zijn opgebouwd. Als u een PHP script voor het bouwen van een startpagina website heeft, is het een peuleschil om in elkaar te zetten. Het toevoegen van affiliate links is niet veel anders dan het toevoegen van reguliere links.

Zou u er graag meer over weten? Dan kunt u de pagina startpagina script eens doornemen. Er wordt vanuit dat artikel gelinkt naar een modern PHP script voor het bouwen van uw eigen startpagina website. Dit script is te downloaden vanaf de site van de aanbieder. Direct na de betaling kunt u de bestanden van het script downloaden. Klik op de bovenstaande link om meer informatie over het script te krijgen.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. De installatie wordt gestart bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website. De belangrijkste gegevens voor uw site geeft u tijdens de installatie op. U vult verder de gegevens van de database connectie in. Het script zal de content van uw startpagina website in deze database opslaan.

De gegevens voor de zoekmachines kunnen per afzonderlijke dochterpagina worden ingevoerd. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Op deze wijze kunt u ook daadwerkelijk gerelateerde links plaatsen. Dit draagt bij aan een goede positie in de zoekresultaten van Google.

Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link. Een andere optie is zelf een PHP script bouwen. Dit kan echter tijdsintensief zijn. Met het aanschaffen van een script bespaart u tijd. Een bestaand script bevat al de functies die u nodig heeft.