Een uitgebreide portaal site realiseren

Zou u graag uw eigen startpagina website opzetten? Zonder HTML kennis is het eenvoudig op te zetten met een bepaald script. Het is niet noodzakelijk om zelf een script hiervoor te laten bouwen. Met een reeds bestaand script kan dat namelijk heel makkelijk.

Het is ook mogelijk om producten van andere bedrijven aan te bieden als u dat wilt. U hoeft daarvoor slechts een zogeheten affiliate feed in te laden. Wanneer er via uw website een product verkocht wordt, ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag.

Met het script krijgt u een beheeromgeving tot uw beschikking waarmee de website volledig te beheren is. U kunt via het beheerpaneel heel gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in de kleurstelling van uw website. Tevens kunt u met het beheerpaneel banners plaatsen op de website. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina eigen startpagina.

Er worden statistieken bijgehouden: van iedere link is het aantal kliks bekend. Zo kunt u precies zien welke websites vaak worden bekeken en welke niet. U kunt backlinks op goed ogende posities plaatsen.

Het systeem installeren zal u nauwelijks moeite kosten. U heeft de mogelijkheid om een username en een password in te vullen terwijl het installatieproces draait. U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. U kunt meerdere rubrieken toevoegen aan een startpagina waarbij iedere rubriek een deelthema omvat. Het is op een flink aantal Nederlandstalige startpagina sites mogelijk om zelf een startpagina te beginnen.