Een uitgebreide portaal website beheren

Er is een handig PHP script op de markt waarmee u gemakkelijk een startpagina website kunt bouwen. Voor de startpagina’s die onderdeel van uw website worden, hoeft u geen folders op uw webhosting pakket aan te maken. Er zal een database gebruikt worden om de website inhoud en dus ook de inhoud van de afzonderlijke dochterpagina’s op te slaan. Een centraal blok code zorgt voor het inlezen van de juiste pagina content en voor het versturen van de content naar de browser.

Zou u graag zelf aan de slag willen met een startpagina website die op bovenstaande efficiënte wijze te werk gaat? U kunt via de links op Gemakkelijk een uitgebreide portaal site ontwikkelen navigeren naar de site van de aanbieder van dit script. De betaling voor de aanschaf van het script kan op diverse manieren verricht worden. De download link is ook opgenomen in een afzonderlijk e-mailbericht dat u zult ontvangen. Via deze link is het later eventueel ook mogelijk om een nieuwe versie te downloaden.

Tijdens het toevoegen van een dochterpagina mag u kiezen tussen 3 en 4 kolommen. Voor iedere pagina heeft u de mogelijkheid om dat afzonderlijk in te stellen. De categorieën van uw pagina kunnen binnen deze kolommen geplaatst worden. Naast links kunt u ook verschillende soorten widgets toevoegen aan een categorie.