Een webshop maken

Men vervangt winkelpanden steeds vaker door webwinkels. De kosten van de huur van een pand zullen zo wegvallen. U verstuurd de spullen aan de hand van een e-mail met de bestelinformatie bij iedere bestelling. U gebruikt de informatie in de e-mail om de spullen te versturen.

U zult dan een webwinkel script nodig hebben. Over een dergelijk script zult u op de website PHP webshop meer informatie vinden. U kunt de voorraad heel gemakkelijk beheren met behulp van de beheeromgeving van het PHP script. Het script is te installeren op uw webhosting pakket. U kunt de beheerschermen gebruiken om uw website in te richten. Plaatjes van de producten uploadt u eenvoudig via de beheerschermen.

Wilt u een uitgebreide beschrijving toevoegen per product, dan kan dat uiteraard. Ook kunt u de kleuren van uw website naar uw eigen smaak aanpassen via de beheerschermen. U kunt verschillende banners toevoegen aan uw website. Het uploaden is gemakkelijk te doen met uw browser als u naar de beheeromgeving gaat. De voor de zoekmachines relevante informatie kan heel makkelijk via de beheeromgeving worden ingevoerd. U kunt het script eenvoudig installeren op een webhosting pakket. Via een FTP client zet u de bestanden op het hostingpakket. Het bezoeken van de website met uw browser zorgt er vervolgens voor dat er een script voor de installatie wordt gestart. Daarmee kunt u essentiële zaken instellen die belangrijk zijn voor het draaien van de webshop.