Eenvoudig een eigen portaalwebsite oprichten

Een startpagina maken is heel handig als u meer links wilt naar uw website. Backlinks kunt u op een startpagina website eenvoudig categoriseren. Per startpagina kunnen de belangrijkste zoektermen worden ingevoerd. Zo weet de zoekmachine welke zoektermen bij de dochterpagina en het onderwerp horen.

Het toevoegen van links is soms gratis op een startpagina website. Het aanmaken van een eigen startpagina is op veel van deze websites gratis te doen. Zorg er wel voor dat u op de hoogte bent van eventuele randvoorwaarden die aan uw startpagina worden gesteld.

Het is zuur als uw dochterpagina weer wordt weggehaald als gevolg van het over het hoofd zien van zulke voorwaarden. U vermijdt dit soort situaties met een eigen startpagina website, waarover u op Startpaginascript meer kunt lezen. U kunt gebruik van een PHP script maken voor het bouwen van een eigen startpagina website. Met de voorwaarden van andere websites hoeft u dan geen rekening te houden. Online inkomsten genereren met uw startpagina website is prima te doen. Met het script kunnen er links op uw website worden verkocht. Een bezoeker zal moeten betalen voor een link wanneer hij geen link terug kan plaatsen. Voor linkbuilding zal er vanuit bedrijven vaak een budget beschikbaar zijn. Startpagina websites helpen dus niet alleen websites stijgen in de zoekmachines.